Adres
Mandellaan 227
8800 Roeselare
Bel ons
+32 484 15 98 06
+32 489 84 70 41
+32 51 80 85 09

Discreet en professioneel.

Vervoer in stijl.

Veilig en stipt.

"De beste weg om op reis te gaan is met wie? Met Metoui!"

Taxi & Luchthavenvervoer Metoui uit Roeselare biedt u personenvervoer van de hoogste kwaliteit tegen haarscherpe prijzen.

Taxi dienst

Taxi nodig in Roeselare of in de omgeving van Roeselare? Bel ons op 0484 15 98 06. Wij zijn altijd in de buurt en halen je graag op! Bekijk hieronder de tarieven. No surprises!

Afstandsritten

Niet alleen in Roeselare zijn we je van dienst. Vervoer nodig naar zee, Amsterdam, Parijs, Brussel? Ook voor zakelijk vervoer zit je goed bij Metoui! Lees hieronder onze tarieven.

Luchthavenvervoer

Taxivervoer van en naar een luchthaven is onze specialiteit. Je reis begint en eindigt veilig, stipt, én met klasse in een voertuig van Metoui! Raadpleeg hieronder onze tarieven.

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Wie zijn wij?

Taxi & Luchthavenvervoer Metoui is een jong bedrijf uit Roeselare dat één doel voor ogen heeft: u zorgeloos vervoeren van A naar B. We doen er alles aan om u op een comfortabele, veilige en stipte manier naar uw gewenste adres te brengen.

Wij rijden voornamelijk in en rond Roeselare, maar ook zakelijke ritten naar bestemmingen zoals Amsterdam, Parijs, Charleroi en andere zijn geen enkel probleem, evenals vervoer van en naar diverse luchthavens. We zorgen ervoor dat u ontspannen kunt doorwerken tijdens de rit!

Waarom kiezen voor Metoui?